Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621

Profeţiile lui Mahendra pentru anul financiar 2012, lansate sub forma unei cărţi


O carte de profeții despre ceea ce se va întâmpla în anul viitor pe piețele financiare, profeții realizate de Mahendra Sharma pe baza unor metode astrologice străvechi, a fost lansată luni. Cartea, intitulată simplu ‘2012 Financial Predictions’ (2012: Predicții financiare), este cea de-a 6-a carte de profeții scoasă de Mahendra Sharma.
Profețiile lui Sharma au fost folosite de-a lungul timpului de guverne, instituții financiare și de investitori individuali din întreaga lume. ‘Dacă vă gândiți la schimbările produse în ultimul timp (schimbări care, deloc suprinzător, au fost prezise cu metode astrologice) și la felul în care investitorii iau multe din deciziile lor financiare, începeți să înțelegeți logica’, susține Sharma. ‘Predic-țiile mele sunt bazate pe informații care deja există. Eu pur și simplu preiau informații din lumea astronomiei și a astrologiei și, în loc să aplic aceste informații anumitor indivizi, le aplic pentru a face predicții despre evenimente globale’, mai adaugă autorul.
Volumul ‘2012 Financial Predictions’ conține prognoze detaliate pentru tendințele lunare ale piețelor importante, precum și ghiduri de investiții care țin cont de viitoarele perioade faste și nefaste ale piețelor, împărțite pe sec-țiuni cum ar fi metale (aur, argint, cupru, platină), energie (petrol, gaze naturale), dar și cereale, produse software sau bonuri de tezaur. Previziunile se referă și la evoluția pe anul viitor a principalilor indici bursieri – S&P, Nasdaq, Nikkei, Hang Sang, ASX, Nifty India, DAX, CAC, sau Swiss & FTSE, dar și la evoluția principalelor monede și a pieței imobiliare.
Născut în India, într-o familie de astrologi, Mahendra Sharma trăiește în prezent la Santa Barbara, în California și călătorește în jurul lumii oferind sfaturi astrologice politicienilor și investitorilor care doresc să-l asculte. Site-ul său de internet, www.mahendraprophecy.com a adunat peste 10 milioane de vizitatori unici începând cu anul 2001. El a mai publicat până în prezent alte cinci cărți de previziuni și profeții economice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?