Ediția: Luni 3 iunie 2024. Nr. 6640
Ediția: Luni 3 iunie 2024. Nr. 6640

GALERIE FOTO: Bătrâne intoxicate cu fum


Două bătrâne, de 81, respectiv 87 de ani, au ajuns la spital aseară, după ce s-au intoxicat cu fum. Casa în care locuiau a luat foc, iar cele două femei, dintre care una cu handicap, nu au putut ieși din imobilul situat pe strada Timotei Cipariu din Focșani
Focul a izbucnit de la o lumânare și a cuprins camera în care cele două locuiau, dar și acoperișul locuinței. Flăcările au fost observate de un vecin, care a anunțat pompierii. Aceștia au stins incendiul și le-au scos pe bătrâne din casă.
Cele două au fost preluate de o ambulanță, una dintre ele fiind în stop cardio-respirator. „Una dintre victime a fost găsită în stop cardio-respirator, a fost resuscitată și transportată la Unitatea de Primiri Urgențe. Avea activitate cardiacă. Cea de-a doua persoană intoxicată cu monoxid de carbon este în stare bună”, a precizat medicul Vitalie Bețișor, directorul medical al Serviciului de Ambulanță Județean.
Intervenția a fost destul de grea, în imobil fiind depozitate multe materiale combustibile. „Când am ajuns la locul intervenției, incendiul se manifesta la o cameră și la acope-riș. Vecinii au fost cei care ne-au spus că în interior sunt două persoane. Am reușit să le scoatem și au fost predate echipajului de ambulanță. Una era în stare de inconștiență. Intervenția a fost dificilă, mai ales că în interior erau și materiale combustibile, probabil ceea ce au strâns bătrânele”, a precizat plutonierul major Ciprian Andronic, din cadrul ISU.
De femei, de loc din județul Bacău, avea grijă proprietarul casei,  Gheorghe Gadjinschi. „M-a sunat un prieten și mi-a spus că la proprietatea mea este un incendiu. Incendiul a pornit de la o lumânare. Le-am lăsat să stea aici și aveam și grijă de ele”, ne-a spus acesta. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?