Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636
Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636

Decoraţiuni din flori, pentru Crăciun


Perioada dinaintea Crăciunului și atmosfera creață de decorațiunile specifice acestui sezon ne întroduc într-o lume feerică, de basm. Cu pași repezi se apropie marea sărbătoare, iar locuințele noastre prind contur datorită acestor podoabe.
Florile reprezintă cadouri deosebite pe care le putem face celor dragi. De asemenea, cu ajutorul acestora avem posibilitatea de a ne decora locuința. Cei ce nu au încă nicio idee cu privire la darurile de Crăciun pentru cei dragi, o floare caracteristică sezonului îi poate salva. Florile sunt simbolul vieții și al bucuriei. 
 
Flori specifice pentru Crăciun

Una dintre florile specifice Crăciunului este Spanzul, denumit și   Trandafirul Iernii (Helleborus). Aceasta are petale albe ca neaua și înflorește în lunile de iarnă. Din acest motiv este folosită pentru buchetele de flori sau decorațiunile de Crăciun. O altă plantă tipică pentru acest anotimp este Steaua Crăciunului (Euphorbia Pulcherrima sau Poinsettia). Aceasta ne încântă privirile în fiecare sezon de iarnă începând cu luna noiembrie până în ianuarie.
Flori minunate pentru Crăciun sunt și Crinul Roșu, cunoscut și drept Amaryllis, dar și cel Asiatic (Hippeastrum ). Petalele acestora înfrumusețează orice spațiu cu delicatele lor nuanțe rose sau  roșu profund.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?