Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635
Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635

Accident provocat de un conducător auto beat


Un șofer, care a consumat alcool fără măsură, a accidentat grav un bărbat, care se deplasa cu un moped. Accidentul s-a produs sâmbătă seara, pe raza localității Vânători.
Polițiștii au stabilit că Gabriel P., de 35 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, din cauza stării avansate de ebrietate în care se afla, dar și pentru că nu a păstrat distranța corespunzătoare, a intrat în mopedul care se afla în fața sa. În urma impactului, conducătorul mopedului, Gelu G., de 41 de ani, tot din Vânători, a suferit răni grave.
Bărbatul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, iar șoferul la poliție, pentru audieri. Åžoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a arătat că avea o alcoolemie de 1,00 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.
Polițiștii i-au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul. În funcție de rezultatele anchetei și de numărul de zile de îngrijiri medicale necesare victimei pentru refacere, se va face și încadrarea juridică a faptei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?