Ediția: Vineri 31 Mai 2024. Nr. 6638
Ediția: Vineri 31 Mai 2024. Nr. 6638

PROGNOZA METEO: Cum va fi vremea în week-end


Sâmbătă, vremea se va încălzi ușor în cea mai mare parte a țării. În regiunile vestice, centrale și nordice vor fi înnorări temporare și pe arii relativ extinse va ploua. Vor fi precipitații mixte în Carpații Occidentali și Orientali, iar local și în Carpații Meridionali. Izolat cantitățile de apă vor atinge 10…15 l/mp. În sudul și sud-estul teritoriului cerul va fi variabil.
La București, vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări îndeosebi în zona montană înaltă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 4 și 12 grade, iar cele minime se vor situa între -3 și 7 grade. La munte, vremea se va încălzi ușor. Cerul va prezenta înnorări în Carpații Occidentali, jumătatea nordică a Carpaților Orientali, precum și în vestul Carpaților Meridionali, unde pe arii relativ extinse vor fi precipitații mixte. În restul zonei montane înnorările vor fi temporare și izolat se vor semnala precipitații slabe. Vântul va sufla slab și mo-derat, cu intensificări în zona înaltă.
Duminică, vremea va fi caldă pentru această dată, iar cerul temporar noros. Va ploua slab în sud-vestul și în centrul teritoriului și pe arii restrânse în rest. În zona de munte precipitațiile vor fi mixte. Vântul va sufla slab până la moderat, cu intensificări în zona montană înaltă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 3 și 13 grade, ușor mai ridicate în Câmpia Română, iar cele minime se vor situa, în general, între -3 și 5 grade. În zonele joase, în special în cursul nopții, izolat va fi ceață. La munte, valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru acestă perioadă în cea mai mare parte a zonei montane. Cerul va fi temporar noros și se vor semnala precipitații mixte local în Munții Banatului și în Carpații Meridionali și pe arii restrânse în rest. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în zona înaltă. Valorile termice vor fi comparabile cu cele din intervalul anterior.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?