Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

Ionel Augustin: „Abia aştept să-mi revăd prietenii din Focşani“


Grup DEEP SERV G.I.E. și OTP Bank vă invită duminică, 18 decembrie, ora 13:00, la Sala Polivalentă din Focșani, la „Turneul internațional de fotbal în sală OLD-BOYS G.D.S – G.I.E. – Responsabilitate și Succes”, „pentru a reclădi împreună speranța și a lua parte la un eveniment unic nu numai la nivel local, cât și național”.
Grup DEEP SERV G.I.E. și OTP Bank organizează duminică, 18 decembrie 2011, ora 13:00, la Sala Polivalentă din Focșani,  Turneul Internațional de fotbal în sală old-boys G.D.S – G.I.E. – „Responsabilitate și Succes”. Inițiativa a pornit încă de anul trecut, când, sub tutela ASOCIAÅ¢IEI „MARIAN SPÎNU” și Grup DEEP SERV G.I.E., a fost lansat un proiect umanitar, de ajutorare a copiilor afectați de cancer. Anul acesta, inițiativa a căpătat proporții internaționale, odată cu participarea echipei fostelor glorii de la Galatasaray Istanbul.
Pe lângă gruparea din Turcia, la partidele care vor fi transmise în direct de postul GSP TV, vor participa echipele de old-boys ale formațiilor Dinamo București, Universitatea Craiova și Voința Deep Serv Focșani. Dinamoviștii se află la a doua vizită în orașul de pe Milcov, după cea făcută anul trecut. Microbiștii vrânceni care vor veni în Sala Sporturilor pe 18 decembrie îi vor putea urmări la lucru printre alții pe fostele glorii ale echipei Dinamo București: Florin Prunea, Daniel Iftodi, Jan Vlădoiu, Ionel Augustin, Dumitru Moraru, Flavius Stoican, Dorin Mateuț, Tibor Selimes, Iulian Mihăescu, Åžtefan Preda și Gheorghe Mulțescu. Antrenorii echipei bucureștene sunt Nelu Nunweiller și Ioan Cheran. Partidele vor fi arbitrate de Gheorghe Constantin, Anton Heleșteanu, Marian Salomir și Laszlo Sajtos.
Biletele se găsesc la sediul Monitorul de Vrancea din Str. Bucegi, Nr. 21, la sediile DEEP SERV (Str. Pictor Grigorescu, Nr.5/3), OTP Bank (Str. Republicii, Nr. 16, parter) & Librăria Adevărul (Str. Independenței, Nr. 34), începând cu data de 8 decembrie 2011, iar la Sala Polivalentă, în ziua evenimentului, respectiv duminică, 18 decembrie 2011. Mai multe detalii despre această mare acțiune umanitară, găsiți pe: www.grupdeepserv.ro sau la numerele de telefon: 0237 225 553 sau 0743 224 129.
Fostul antrenor al Unirii Focșani, dinamovistul Ionel Augustin, se află printre cei care vor onora invitația firmei Deep Serv. „Abia aștept să-mi revăd prietenii din Focșani. Am acceptat invitația fără ezitare și cred că va fi un spectacol deoarece avem o echipă va-loroasă, iar ceea ce vom arăta pe teren va fi apreciat de public. Chiar dacă vârsta nu o mai permite, vom face un efort deosebit să etalăm cunoștințele tehnico-tactice. Vrancea are mulți jucători de valoare și va fi o onoare pentru mine să joc împotriva celor pe care i-am avut alături când am antrenat echipa din Focșani. Va fi un eveniment important pentru zona Moldovei”, ne-a declarat fostul jucător al dinamoviștilor, Ionel Augustin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?