Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Poliţiştii locali fac cursuri de limba engleză


Polițiștii din cadrul Serviciului de Poliție Locală Panciu, dar și funcționarii din cadrul Primăriei urmează cursuri de limba engleză. Cursurile au loc în cadrul Proiectului „Servicii Eficiente și de Calitate pentru Cetățenii orașului Panciu”, implementat de Primăria Panciu și cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Dezvoltarea Capacității Administrative 2007-2013, cod SMIS 11324. Cursurile sunt organizate în module de 40 de ore, la ele participând 20 de persoane din cadrul Primăriei Orașului Panciu. Cursurile se desfășoară în perioada 30 noiembrie – 10 decembrie, iar la final cursanții vor susține un test. După absolvirea cursurilor, polițiștii locali din orașul Panciu vor putea susține o conversație în limba engleză, atunci când vor fi solicitați de persoane de altă naționalitate.
Prin intermediul acestui proiect, Poliția Locală Panciu a fost dotată, în luna septembrie, cu două mașini de intervenție Dacia Duster 4×4. Mașinile de intervenție sunt dotate cu girofar și stație de emisie-recepție.
În cadrul Proiectului „Servicii Eficiente și de Calitate pentru Cetățenii orașului Panciu” urmează să fie achiziționate și echipamentele de intervenție ale viitorilor polițiști comunitari. Valoarea totală eligibilă a proiectului este de 884.365 lei, fără TVA. Proiectul se desfășoară pe o perioadă de 18 luni.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?