Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

Sărbătoare la Grupul Şcolar Mărăşeşti


Ziua Sfântului Andrei a fost prilej de mare sărbătoare pentru elevii și cadrele  didactice de la Grupul Åžcolar Mărășești. Din acest an școlar, pe 30 noiembrie se va sărbători Ziua Liceului, ocazie cu care elevii au fost angrenați în diverse activitați extrașcolare.
Conștientizând că una dintre problemele cu care se confruntă cetățeanul orașului Mărășești este lipsa de informare, elevii clasei a X-a B, împreună cu profesorul Marian Găloiu, au organizat o campanie de informare. Astfel, peste o sută de consumatori au aflat despre drepturile pe care le au și metodele prin care pot fi înșelați la piață sau la magazin. Ac-țiunea s-a desfășurat în centrul civic al orașului.
Toți cei implicați în această activitate au fost încântați de modul cum s-a desfășurat acțiunea, chiar dacă la început au fost mai timizi. „Cred că și noi și consumatorii am avut ce învăța în urma acestei acțiuni, atât cu privire la drepturile noastre cât și în ceea ce privește comunicarea cu persoane necunoscte de pe stradă”, a spus eleva Cristina Stamatin.
De asemenea, profesoara Mioara Bucur a organizat activitatea „Ziua Carierei”, ce s-a adresat elevilor din clasele terminale, care în curând vor părăsi băncile școlii pentru a urma o facultate sau a-și găsi serviciu. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?