Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO: Personaje de desene animate la Balul Bobocilor de la LPS


Alexandra Stoleru a fost desemnată Miss Liceul cu Program Sportiv din Focșani, iar Andrei Ioniță, Mister. Balul Bobocilor s-a desfășurat aseară pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor sub genericul „Cartoons Evolution”. După cum sugerează și tema balului, cele șapte fete și cei șapte băieți s-au prezentat în fața publicului în ținute prin care au încercat să imite diferite personaje celebre din desene animate. În vreme ce fetele au întruchipat prințese din basmele copilăriei, pe Frumoasa din pădurea adormită sau pe celebra Barbie, băieții s-au îmbrăcat fie în spiriduși fie au intrat în pielea lui Mickey Mouse, a lui Aladin sau au intruchipat diverse personaje din Familia Adams.
A urmat proba de cultură ge-nerală unde fiecare concurent a avut de răspuns la întrebări cu privire la personajul pe care l-a reprezentat. Printre probe s-au numărat cea de lecturat un pasaj dintr-o poveste, proba de originalitate, unde concurenții au dansat, au cântat ori au interpretat scenete pline de umor. O altă proba interesantă a fost cea a declarațiilor de dragoste adresată partenerelor din concurs. Fetele au trebuit să își demonstreze îndemânarea în a curăța mere într-un timp cât mai scurt. Balul Bobocilor de la Liceul cu Program Sportiv s-a încheiat cu proba ținutelor de seară, în cadrul cărora atât fetele cât și băieții și-au demonstrat eleganța și au dansat vals.
Locul II a fost acordat elevilor Ana Maria Maidan și Răzvan Rusu, iar locul III concurenților Andreea Petruneac și Valentin Mocanu. Miss și Mister Popularitate sînt Iustina Grigoraș și Ionuț Doruș. Distracția elevilor a continuat la Club Apollo din Focșani.

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?