Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622
Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622

Restaurantul „Number One” se deschide astăzi!


Un nou local, care va satisface și cele mai pretențioase gusturi, își va deschide porțile astăzi. Începând cu ora 19.00, „Number One”, restaurant, pub și pensiune, va fi accesibil publicului larg.

„Number One” este o nouă locație de petrecere a timpului liber, amplasată în buricul târgului, care le va oferi tuturor clienților care îi vor trece pragul mese copioase și distracție, la prețuri… nepiperate. În această seară, începând cu ora 19.00, „Number One”, restaurant, pub și pensiune, vă așteaptă la o super  petrecere cu multe surprize din partea casei, voia bună fiind asigurată de formația „Acustic Band”. În plus, personalul angajat va sta la dispoziția tuturor clienților, oferindu-le o seară de neuitat! Sâmbătă și duminică, membrii formației „Acustic Band” vor fi prezenți tot la restaurantul „Number One”, așa că ar fi bine să nu lipsiți!
Cele mai pretențioase gusturi vor fi satisfăcute de varietatea preparatelor gătite de un bucătar iscusit, instruit în Anglia. Mai exact, cei care vor veni la restaurantul „Number One” vor avea de ales dintr-o gamă largă de preparate tradiționale, medi-teranee, de post sau chiar dietetice. La capitolul băuturi, restaurantul „Number One” oferă o gamă diversificată de ceaiuri, ciocolată densă, cocktailuri alcoolice sau non alcoolice, ajungând până la cele mai rafinate vinuri. Persoanele matinale vor avea ocazia, de acum înainte, să își poată lua micul dejun într-un ambient modern, la prețuri modice. De exemplu, meniurile de dimineață sunt de diferite feluri, prețurile oscilând între 6 și 10 lei.
Restaurantul „Number One” este locația ideală pentru orice gen de evenimente, capacitatea maximă a locației fiind de 100 de locuri. Admi-nistratorul  Constantin Potlog a renovat locația din temelii, a creat un ambient deosebit și a amenajat și o pensiune, cu camere de dormit. Prețurile nu sunt iuți, iar meniul va purta amprenta bucătarului.
Pe viitor, Potlog promite amenajarea unei piscine, diversificarea meniului cu rețete chinezești, dar și revitalizarea fast-food-ului din fața restaurantului.  Restaurantul „Number One” va sta la dispoziía publicului larg non-stop, iar pensiunea va oferi trei stele celor care vor dori să înopteze.
Încă o surpriză pe care restaurantul „Number One” o pune la cale este organizarea unei spectaculoase petreceri în noaptea de Revelion. Pentru orice fel de informații sau rezervări sunați la numărul de telefon 0746.542.756.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?