Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

Aciditatea şi consumul de fructe


Alimentația vegetariană este apreciată tot mai mult, cu toate acestea se face o distincție între consumul de fructe și legume având în vedere că fructele au un plus de aciditate în comparație cu multe dintre legume, iar sănătatea înseamnă menținerea unei diete preponderent alcalină. Cu toate acestea, fructele au rolul lor deosebit de benefic, iar menținerea unui echilibru în ceea ce privește consumul de fructe și legume este esențială pentru un orga-nism sănătos cu un ph corespunzător. În același timp, trebuie să ținem seama că fructele pot fi clasificate în fructe acide, fructe mai puțin acide și fructe dulci cu un conținut și mai mic de aciditate. Fructe acide sunt citricele, ananasul, merele acre, prunele și în general fructele acre. Fructe mai puțin acide sunt merele coapte, piersicile, căpșunele, fructele de pădure coapte foarte bine.
Fructele dulci sunt perele, curmalele, strugurii dulci și în general fructele uscate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?