Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622
Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622

Joci pe „fals“, stai pe tuşă


Comisia de Disciplină din cadrul Asociației Județene de Fotbal Vrancea a luat decizii dure în cadrul ședinței de marți, cazuri în care au fost implicați jucători de la formații din Superliga Vrancei care, deși sunt legitimați la unele echipe, au vrut să dea o mână de ajutor și altor formații.
Deciziile Comisiei:
-Partida dintre Voința Odobești – FCM Adjud (în teren, 3-4) a fost omologată cu scorul de 3-0 pentru formația Voința Odobești. -Portarul Mihai Atomei a fost suspendat timp de 12 jocuri și a primit o penalitate financiară de 500 lei, deoarece, legitimat la formația Viitorul Homocea, a evoluat pentru echipa FCM Adjud.
– Jucătorii Silviu Munteanu și Mihai Crăescu (ambii legitimați la echipa FCM Adjud) au fost suspendați timp de 10 etape fiecare și au primit o penalitate financiară de 500 lei fiecare deoarece au jucat pentru o altă echipă, Green Village Ploscuțeni, în cadrul Cupei României. Echipa din Ploscuțeni a primit o amendă de 200 de lei.
– Partida dintre Green Village Ploscuțeni – Voința Cîrligele (Cupa României, 2-0 în teren), a fost omologată cu rezultatul de 3-0 pentru Voința Cîrligele. Toate deciziile pot fi atacate în termen de cinci zile la Comisia de Apel a AJF Vrancea. Asociația Județeană de Fotbal Vrancea a stabilit ca faza a doua a Cupei României – faza județeană să se dispute pe 3 decembrie. Vor participa cele șase echipe calificate din prima fază plus două echipe din Superliga Vrancei, Åžoimii Năruja și AS Cîmpineanca. Tragerea la sorți a meciurilor va avea loc pe 22 noiembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?