Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Angelina Jolie în vizită în Vietnam


Angelina Jolie a ajuns în Vietnam, însoțită de partenerul ei de viață, Brad Pitt, cu ocazia primei vizite oficiale pe care o efectuează în această țară din 2007, anul în care a adoptat un băiat dintr-un orfelinat din orașul Ho-Åži-Min.
Actrița și familia ei vor merge la Con Dao, o insulă turistică din sudul țării, a precizat aceeași sursă. Reprezentanții aeroportului au refuzat să comenteze aceste informații. La fel au procedat și reprezentanții orfelinatului de unde Angelina Jolie l-a adoptat pe Pax Thien, pe atunci în vârstă de trei ani.
Cuplul de actori și cei șase copii ai lor au fost prezenți joi, în Japonia, pentru a asista la lansarea filmului „Moneyball”, cel mai recent lungmetraj în care joacă Brad Pitt.
Angelina Jolie și Brad Pitt au împreună șase copii, trei adoptați – Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, și Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam – și trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, și gemenii Knox și Vivienne, născuți în iulie 2008.
Angelina Jolie și Brad Pitt sunt împreună din 2004, când s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei „Mr. and Mrs. Smith”. Brad Pitt a divorțat de Jennifer Aniston în 2005, după patru ani și jumătate de căsnicie, pentru a fi împreună cu Jolie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?