Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622
Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622

Restaurantul „Number One“, inaugurat astăzi


Cine a crezut că în centrul Focșaniului nu există un restaurant care să poate satisface și cele mai pretențioase gusturi, s-a înșelat. Astăzi va fi inaugurat „Number One”, restaurant, pub și pensiune, care va fi accesibil publicului larg în curând. 

„Number One” este noua destinație a celor dornici de o masă copioasă la prețuri… nepiperate. În buricul târgului, va fi inaugurat astăzi, 11.11.2011, la ora 11.00, restaurantul, pub-ul și pensiunea „Number One”, fiind accesibil publicului larg în curând. Administratorul    Constantin Potlog a renovat locația din temelii, a creat un ambient deosebit și a amenajat camere de dormit. Prețurile nu vor iuți, iar meniul va purta amprenta bucătarului, instruit în Anglia. „Am schimbat tot aici. De la gresie până la candelabre. Am făcut o pensiune în care putem caza 16 persoane, în cele două apartamente și patru camere. Invităm pe fiecare focșănean să ne calce pragul și să se convingă că prețurile sunt pentru orice buzunar, iar ambientul este special”, ne-a spus Constantin Potlog.
Astfel, în spațiul unde a funcționat odată Restaurantul Golden, se poate organiza acum orice gen de evenimente, capacitatea maximă a locației fiind de 100 de locuri. Administratorul are ani de experiență în spate, el fiind cunoscut și în Odobești, unde deține o locație cu același nume, „Number One”.
Pe viitor, Potlog promite amenajarea unei piscine, diversificarea meniului cu rețete chinezești, dar și revitalizarea fast-food-ului din fața restaurantului. Dacă astăzi, cei opt angajați ai restaurantului „Number One” îi vor servi doar pe invitați, în curând fiecare locuitor al Focșaniului este dator să-i treacă pragul pentru a gusta din preparatele românești. Cei care vor aprecia ingredientele bucătarului, vor putea face comenzi și pentru acasă.
Chiar și după miezul nopții bucătăria va sta la comanda clienților, iar pensiunea va oferi 3 stele celor care vor dori să înopteze. 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?