Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621

Premii pentru firmele vrâncene


Patronatul Întreprinderilor Mici și Mijlocii (PIMM) Vrancea a decernat, ieri, premiile pentru societățile care, în 2010, au creat cele mai multe locuri de muncă, au avut o dinamică a dezvoltării sporită, au promovat tehnologii noi, au investit sau au înregistrat un export ridicat. Topul IMM 2010 a fost organizat în sala Teatrului Municipal „Mr. Gh. Pastia” din Focșani în prezența administratorilor societăților premiate și a invitaților. Premierea oamenilor de afa-ceri a fost precedată de un spectacol de dans al copiilor de la Palatul Copiilor Focșani. Comparativ cu anii anteriori, la premiere nu au mai participat mulți oameni de afaceri. Au fost înmânate și premii de excelență pentru firmele cu rezultate excepționale. Pre-miul special a fost oferit lui Daniel Dîrdală, de la Åžcoala de Åžoferi Autodan. „Poate că pe viitor vom primi sprijinul pe care îl așteptăm. Vrem ca statul să reducă fiscalitatea forței de muncă. Să dezvolte investițiile, care vor crea locuri de muncă. Să fie redus TVA cel puțin până la 19%. Să fie repusă pe tapet dedu-cerea cheltuielilor cu combustibilul. Este o problemă care încurcă microîntreprinderlor. Să fie mai facil accesul la fondurile europene. Statul să își reducă cheltuielile, să nu fie mai mari decât produce și să plătească datoriile către firmele private. Vrem redu-cerea controalelor și amenzilor care sunt foarte mari „, a spus Ion Roman, președintele PIMM Vrancea.
După premiere, în garderoba Teatrului a fost organizată și o sesiune de degustări de vinuri. Au fost prezenți producătorii viti-vinicoli de la Crama de sub Tei Odovitis Jariștea, Casa de vinuri Simiz de la Cotești și Crama Grand Via de la Viticom Panciu. A fost prezentă și o societate bancară care a oferit pachete atractive de creditare pentru IMM-uri.

Topul firmelor la nivel județean

Microîntreprinderi : 1.Divori Prest; 2. Canton Distribution Focșani; 3. Agrofert.
Întreprinderi mici : 1. Consinterfin ; 2. Valsi Focșani; 3. Remat Focșani.
Întreprinderi mijlocii : 1. Metale International Focșani; 2. Trust LF Trade/Auto Sima Beyer ; 3. Senator/Speidel Românie.
Întreprinderi mari : 1. Pandora Prod; 2. Roșca Conf; 3. Vincon.
Firme nou înființate : 1. CUP Salubritate ; 2. Premium Construction; 3. Distagro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?