Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

Glumiţe despre icoane şi Isus la şedinţele Prefecturii


Subiectele sfinte au ajuns prilej de glume la ședințele organizate la Instituția Prefectului. Ieri, la cele două ședințe ale comisiilor organizate pe lângă Prefectură, au fost făcute referiri, mai în glumă, mai în serios la lucrurile sfinte pentru ortodocși. Tonul a fost dat de președintele Patronatului IMM-urilor, Ion Roman, nemulțumit de componența Comisiei de Dialog Social dar și de absenteimul de la Consi-liul Consultativ de la Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM). Ion Roman a cerut schimbarea reprezentanților statului care fac parte din Comisia de Dialog Social și nu sunt și directori ai instituțiilor deconcentrate pe care le reprezintă. „Ordinul Prefectului este ca o icoană la care să te rogi”, a afirmat Ion Roman. Două ore mai târziu, prefectul Sorin Hornea, a glumit pe tema reevaluărilor făcute de comisiile care stabilesc gradul de handicap. „Isus a mai fost pe aici și le-a mai dat vederea la câțiva dintre ei”, a afirmat prefectul, făcând referire la neregulile găsite la persoanele încadrate pe diverse graduri de handicap și care aveau și permis de conducere.
La ședința Comisiei de Dialog Social au fost luați în vizor și directorii instituțiilor deconcentrate care au absentat ieri dimineață. Conform listei de prezență, au absentat șefii de Agenția de Protecția Mediului și Direcția pentru Cultură și Patrimoniu Național. „Vreau o notă explicativă de la directorii instituțiilor absente”, a cerut prefectul Sorin Hornea.
Nu în ultimul rând, șefa de la AJOFM va trebui să explice motivele pentru care, din luna iulie, nu a mai fost organizată nicio ședință a Consiliul Consultativ. Motivul oficial ar fi lipsa cvorumului, în condițiile în care instituțiile statului, patronatele și sindicatele asigură câte o treime din cei 15 membri.a

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?