Ediția: Vineri 31 Mai 2024. Nr. 6638
Ediția: Vineri 31 Mai 2024. Nr. 6638

Au furat funii de cupru


Judecătoria Panciu l-a condamnat pe minorul Gabriel N. la o pedeapsă de 2 ani de închisoare, cu suspendare, pentru furt de componente ale căii ferate. Procurorii au stabilit că, în perioada 9-14 septembrie 2010, minorul, împreună cu Valerică O., judecat în aceeași cauză, au sustras, în repetate rânduri, mai multe funii de cupru de la CFR SIRV Mărășești.
Cu ocazia cercetărilor, Gabriel N. a recunoscut fapta, dar nu s-a mai prezentat, apoi, și în instanță, pentru a-și formula probe în apărare. Nu același lucru s-a întâmplat și în cazul lui Valerică O., care nu și-a asumat furtul. Åži el a primit tot o pedeapsă de 2 ani de închisoare, de această dată, cu executare, deoarece în 2005 mai fusese condamnat pentru o faptă similară.
Prin aceeași sentință, cei doi au mai fost obligați, în solidar, la plata sumei de 720 lei către CFR SIRV Mărășesti și la 356,84 lei către Sucursala CFR Galați, precum și la câte 1200 lei cheltuieli judiciare către stat. Hotărârea nu este, însă, definitivă, Parchetul de pe lângă Judecătoria Panciu atacând-o cu recurs.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?