Ediția: Duminică 2 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Duminică 2 iunie 2024. Nr. 6639

Zilier călcat de un bolid condus de un om de afaceri


Un bărbat a murit aseară, în urma unui accident rutier care s-a produs în jurul orei 19.00, pe DN 2 E85, în localitatea Domnești. Mașina care l-a lovit pe pieton era condusă de David Cămară, un afacerist din Bacău. Din primele cercetări ale polițiștilor a reieșit că victima, Gheorghe Nechifor, de 60 de ani, din Onești, care muncea ca zilier la Pufești s-a angajat în traversarea neregulamentară a drumului și nu a mai apucat să ajungă pe celălalt trotuar pentru că a fost lovit de Touareg-ul înmatriculat în Germania și condus de afaceristul din localitatea Asău, județul Bacău. Bărbatul nu a mai avut nicio șansă în fața bolidului cu mulți cai putere. Potrivit unor surse, șoferul implicat în accident deține o balastieră pe raza localității Călimănești și a mai avut și o stație Peco pe care a închis-o.
Imediat după accident, la fața locului a ajuns un echipaj al ambulanței. Medicii nu au mai putut face nimic pentru viața bărbatului, leziunile suferite în urma accidentului fiind incompatibile cu viața.
Aseară târziu, polițiștii erau la fața locului pentru măsurători și pentru a lua declarații de la martorii accidentului. Oamenii legii au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul și în funcție de rezultatele anchetei vor lua măsurile care se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?