Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Recurs în dosarul „Tâlhării la o cafea“


Procurorii vrânceni au atacat cu recurs decizia judecătorilor de a cerceta în stare de libertate pe cele două persoane care au drogat o femeie din Mărășești, apoi au tâlhărit-o. În timp ce suspecții sunt în libertate, poliția a primit o a doua plângere la adresa celor doi tâlhari, un bărbat și o femeie.
Plângerea a fost depusă de un bărbat din Vizantea, care a afirmat că în urmă cu câteva zile a fost și el ademenit cu o cafea, tot de cei doi.
Reamintim că duminică, o femeie din Mărășești a onorat invitația la o cafea făcută de doi necunoscuți, un bărbat și o femeie. După ce și-a savurat cafeaua, nu a mai știut nimic de ea. S-a trezit la spital, fără bani în geantă.
Victoria Neculai, de 52 de ani, din Mărășești, era pe strada Cuza Vodă, din Focșani. Ea a fost abordată de doi necunoscuți, bărbat și femeie. S-a împrietenit repede cu aceștia și le-a acceptat invitația la o cafea. Zis și făcut. Au comandat cafelele și s-au pus pe băut.
După ce a terminat de savurat cafeaua aburindă, femeii i s-a făcut rău instant și nu a mai știut ce se întâmplă cu ea. În timp ce ea era adormită, cele două persoane, Gheorghe Maftei și Sorina Morar, au buzunărit-o și i-au luat 450 lei. În ziua următoare, când și-a revenit, femeia a constatat faptul că din geanta personală îi lipsesc banii.
A sunt la poliție și le-a spus oamenilor legii ceea ce i s-a întâmplat. În urma activităților specifice desfășurate de polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Focșani, s-a reușit identificarea lui Gheorghe Maftei, de 42 de ani, și a Sorinei Morar, de 21 de ani, ambii din municipiul Focșani, care la data de 18 septembrie, în jurul orelor 11.00, au acostat-o pe persoana vătamată și i-au oferit o cafea, în care au pus două pastile.
Asupra bărbatului s-a găsit o folie de pastile, cu care acesta a provocat starea de somnolență a femeii. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?