Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Focşăneanul „dispărut“ a ajuns acasă


Misterul în cazul focșăneanului despre care nu se mai știa nimic, după ce doi bucureșteni au vrut să scoată bani de pe cardul său, a fost elucidat. Soția acestuia, Silvia, ne-a precizat că soțul său a ajuns acasă luni seara. Aceasta ne-a povestit că bărbatul se întorcea din Belgia, iar de la Timișoara a luat trenul către Focșani. A fost nevoit să schimbe trenul în Gara de Nord, din București. În timp ce aștepta să ia trenul spre casă, bărbatul s-a gândit să-și schimbe hainele. Pentru că noua îmbrăcăminte nu avea buzunare, omul și-a pus toate documentele și banii în geanta pe care o avea la el, geanta fiindu-i apoi furată. Tocmai din acest motiv, familia și polițiștii nu au putut dat de el timp de câteva ore. Potrivit femeii, soțul său a fost dat jos din tren la Ploiești deoarece a fost prins fără bilet de călătorie, fapt ce a întârziat și mai mult revenirea acestuia în sânul familiei.
Focșăneanca ne-a mai spus că a luat legătura cu poliția și că a anunțat că soțul său a ajuns acasă nevătămat.

***

Reamintim că luni, doi bărbați, de 15 și 21 de ani au fost surprinși în flagrant de jandarmii bucureșteni, în zona Gării Obor din București, în timp ce încercau să scoată bani de pe cardul unui focșănean. Cei doi au fost duși la audieri, la Secția 8 din Capitală.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Jandarmeriei capitalei, Alexandru Niculae, o patrulă de jandarmi aflată în zona Gării Obor, din București, a observat, luni dimineață, doi bărbați care încercau să scoată bani de la un ATM. Cei doi se uitau îngrijorați în preajma lor, ceea ce a atras atenția jandarmilor. Unul dintre ei încerca să scoată bani, iar cel de 15 ani stătea de șase, uitându-se în stânga și în dreapta să vadă dacă îi urmărește cineva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?