Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621

Prinşi când încercau să scoată bani de pe cardul unui focşănean


Doi bărbați au fost surprinși în flagrant de jandarmii bucureșteni, în zona Gării Obor, în timp ce încercau să scoată bani de pe cardul unui focșănean. Cei doi au fost duși la audieri la Secția 8 din Capitală.
Potrivit presei centrale, o patrulă de jandarmi aflată în zona Gării Obor, din București, a observat, luni dimineață, doi bărbați care încercau să scoată bani de la un ATM. Cei doi se uitau îngrijorați în jurul lor, ceea ce a atras atenția jandarmilor. În urma verificărilor, jandarmii au stabilit că proprietarul cardului este un bărbat din Focșani, pe care au încercat să-l contacteze, însă fără succes. Ei au reușit totuși să o contacteze pe soția acestuia, care a spus că a vorbit duminică seară cu soțul, care se întorcea din Germania, fiind în drum spre Focșani. Femeia a adăugat că soțul nu i-a spus că ar fi fost jefuit sau că și-a pierdut cardul. Femeia a adăugat că aceea a fost ultima convorbire cu soțul ei, ulterior telefonul fiind închis.
Cei doi tineri, care au fost ridicați de jandarmi, au spus că ei au găsit cardul în zona Gării Obor, aceștia având asupra lor două chitanțe ce arată că au mai încercat să scoată bani de pe card, tot luni dimineață. Nu se știe însă cum de suspecții avea cele două chitanțe, din moment ce nu știau codul PIN.
Atât autoritățile cât și familia bărbatului din Focșani încearcă să ia legătura cu proprietarul cardului, pentru a stabili cum a ajuns acesta în mâinile celor doi suspecți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?