Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

Ce fel de apă bem?


Apa îmbuteliată este folosită de mulți consumatori. În anumite zone ale lumii, oamenii i-au găsit utilitatea vânzând-o chiar în scopuri de vindecare. Pentru consum apa îmbuteliată este o alegere mult mai sigură și mai sănătoasă decât apa de la robinet care trece prin procese chimice menite să omoare bacteriile care ar putea fi dăunătoare organismului uman. În timpul orelor de lucru, necesarul zilnic de apă trebuie asigurat organismului nostru, pentru a evita deshidratarea. Apa îmbuteliată oferă, de asemenea, o bună alternativă în timpul călătoriilor, deoarece în unele zone apa potabilă nu este de o calitate adecvată pentru a putea fi consumată. În prezent, în România, industria apei îmbuteliate nu este foarte bine reglementată. Pentru a descoperi dacă apa îmbuteliată pe care ați cumpărat-o este într-adevăr sănătoasă ar trebui să fiți atenți la informațiile scrise pe etichetă de pe sticlă.
 
Tipuri de apă îmbuteliată:
-apa de izvor – este apa care vine dintr-o sursă subterană, cum ar fi un izvor natural;
-apa minerală – în esența, este că apa de izvor, însă conține în plus alte substanțe solide dizolvate în componența să;
-apa carbogazoasă îmbuteliată – este apa cu adaos de gaze; apele gazoase, precum și apele tonice fac parte din categoria apei carbogazoase;
În condițiile în care organismul nostru are mereu nevoie de apă, până la 2 litri pe zi, cea îmbuteliată este în unele cazuri mai sigură decât cea de la robinet care conține cloruri și alte substanțe purificatoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?