Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

MEDICONST IMAGISTIC


CENTRUL MEDICAL ME-DICONST IMAGISTIC din Focșani pune la dispoziția cetățenilor, din luna mai, o gamă largă de servicii medicale la un standard de înalt profesionalism. Se pot face investigații imagistice prin CT, într-o atmosferă caldă, intimă. Sub supravegherea atentă și permanentă a personalului medical mediu cu pregătire superioară (asistente medicale cu experiență îndelungată în serviciile de terapie intensivă ale Spitalelor Județene), pacienții își pot urma tratamentele injectabile prescrise ( tratamente perfuzabile, injecții). De asemenea, există și un departament special amenajat și destinat administrării tratamentelor prescrise pacienților de medicii lor curanți. Nu în ultimul rând, Centrul dispune de puncte de recoltare ale analizelor medicale de laborator, urmând ca acestea sa fie lucrate de laboratoarele cu care Mediconst a încheiat contracte de colaborare.
CENTRUL MEDICAL MEDI-CONST IMAGISTIC este situat în centrul municipiului Focșani (Bulevardul Unirii nr.3, lângă comisariat) într-o locație ge-neroasă, ușor accesibilă și are în dotare cel mai performant echipament de investigare ima-gistică prin CT, existent în momentul actual în zona Vrancea (toshiba aqilion 8 slice). Un astfel de echipament, pe lângă investigațiile și interpretările de mare acuratețe, oferă pacienților posibilitatea de a fi investigați într-un timp și cu o expunere la iradiere reduse la jumătate față de tehnologia standard.
CENTRUL MEDICAL MEDI-CONST IMAGISTIC oferă serviciile în contract cu CJAS , astfel, toți pacienții asigurați (elevi, studenți, salariați,  pensionari, șomeri) putând fi investigați în acest regim. De menționat că se acordă o atenție specială urgențelor care vor beneficia de prioritate în investigare și acordarea rezultatelor. La toate acestea, se adaugă înaltul profesionalism și vasta experiență a medicilor implicați în obținerea și interpretarea imaginilor achizițio-nate, respectiv Dr. Simona Nechita, medic specialist imagistică medicală, Dr.Angela Câmpean, medic specialist imagistică me-dicală, Dr. Carmen Ciufu, medic primar imagistică medicală, doctor în științe medicale, șef lucrări Facultatea de Medicină din cadrul Univ. „Ovidius” Constanța.
O garanție a calității diagnosticelor imagistice prin Computer Tomografie o constituie formarea profesională în domeniul imagisticii de înaltă performanță a doamnei doctor Carmen CIUFU, medicul coordonator al activității de imagistică din cadrul Centrului MEDICONST IMAGISTIC,  care a avut loc în FRANÅ¢A, în anul universitar 2001 – 2002, la Universitatea ,,VICTOR SEGALEN’’ BORDEAUX II.
De menționat că între cele două centre medicale (Focșani și Constanța), există un sistem performant de transmitere a imaginilor ob-ținute în urma investigațiilor prin CT la sediul central al Mediconst Imagistic din Constanța și de aici în clinici din UE (unde medicii angajați ai Mediconst Imagistic iși desfașoară periodic stagii de pregătire). Din acest motiv, toate investigațiile care se realizează în clinicile Mediconst sunt urmărite și interpretate de cel puțin trei medici specialiști în Imagistică Medicală, rezultatul investigației fiecărui pacient fiind elaborat și eliberat doar după un consens prea-labil al corpului medical al Mediconst Imagistic.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?