Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

Protocolul USL a fost semnat la Panciu


Liderii Organizațiilor Locale Panciu ale PSD, PNL și PC, Ciprian Nica, Eusebiu Dodoiu și Constantin Gheorghe, au semnat ieri, în prezența reprezentanților organizațiilor județene ale celor trei partide,  protocolul de colaborare din cadrul Uniunii Social Liberale.

Vicepreședintele PSD Vrancea, Vasile Carnariu, a declarat că, în orașul Panciu, protocolul are ca scop formarea unei alianțe atât în interiorul Consiliului Local, cât și în afara acestuia, respectiv la nivelul organizațiilor de partid. El a adăugat că, imediat după semnarea protocolului, reprezentanții partidelor care alcătuiesc USL vor trebui să colaboreze pentru susținerea și promovarea, în Consiliul Local, a tuturor proiectelor de hotărâre inițiate de primar și, totodată, de a stabili strategia pentru câștigarea alegerilor locale și ge-nerale. „Toată lumea știe că în USL avem oameni mult mai capabili și mai pregătiți pentru a conduce destinele țării”, a mai spus Vasile Carnariu.
Vicepreședintele PNL Vrancea, Cătălin Popescu, a reamintit asistenței motivele pentru care a fost necesară înființarea, la nivel național, a USL și care sunt etapele pe care aceasta le va parcurge, la nivel județean și local, în perioada imediat următoare. „Suntem în fața dumneavoastă pentru a semna un acord de colaborare care împlică faptul că toți reprezentanții celor trei partide, birourile politice, reprezentanții din administrația locală, se așează la aceeași masă, discută, colaborează și au poziții comune în administrația locală și în acțiunile politice și să facă în așa fel încât această relație,  pe plan local, să se îmbunătățească, pentru ca, în viitorul ciclu electoral, deci la viitoarele alegeri, să obținem, împreună, un rezultat cât mai bun”, a declarat Cătălin Popescu.

Lista comună la alegerile din 2012

Președintele Organizației Locale a PSD, deputatul Ciprian Nica și-a exprimat convingerea că, în Panciu, nu vor exista probleme pentru atingerea obiectivelor USL deoarece „membrii acesteia au stabilit între ei nu numai relații politice, ci și umane”. El a recunoascut că, în actualul context economic și politic, principala preocupare a reprezentanților USL este aceea de a scoate țara din impas. „Va trebui să fim foarte hotărâți și, numai punând umărul împreună, vom putea scoate un scor cât mai mare în alegeri”, a fost de părere Ciprian Nica. Liderul Organizației Locale a PSD și-a îndemnat, apoi, colegii de alianță „să lase deoparte animozitățile, pentru că suntem oamenii aceleiași comunități”, lucru acceptat și de președintele Organizației PNL, Eusebiu Dodoiu. Acesta a promis că, în  campania din 2012, partidul pe care îl reprezintă se va prezenta cu o echipă mult mai puternică decât cea din 2008, care va merge în alegeri pe lista comună ce va fi definitivată în cadrul USL. Vicepreședintele PNL, Cătălin Popescu a mai adăugat că, în perioada următoare, membrii USL trebuie să informeze păncenii despre existența alianței și în orașul lor. „Vă rugăm să transmiteți tuturor colaboratorilor că s-a constituit USL și că noi reprezentăm o alternativă la actuala guvernare”, le-a spus el celor prezenți la eveniment.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?