Ediția: Miercuri 1 Mai 2024. Nr. 6615
Ediția: Miercuri 1 Mai 2024. Nr. 6615

Florile de tei l-au băgat în spital


Un muncitor, care lucrează la Piața Unirii, a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) a Spitalului Județean din Focșani, după ce a căzut de pe o baracă. Vasile Roșca, în vârstă de 61 de ani, din Galați, s-a urcat pe baracă pentru a culege flori de tei, iar într-un moment de neatenție, s-a dezechilibrat și a căzut cu capul în jos. Bărbatul a fost preluat de ambulanță și transportat la UPU. Potrivit medicilor, muncitorul a suferit un traumatism cranio-cerebral și de coloană vertebrală. „Am preluat un pacient din parcul din Piața Unirii, cu un diagnostic inițial de traumatism cra-nian. Ulterior, în timpul transportului către spital, pacientul a intrat în stop cardio-respirator și, astfel, s-au început manevrele de resuscitare, care au durat până în momentul în care acesta a fost preluat de Unitatea de Primire Urgențe”, a spus medicul Cristian Onia, managerul Serviciului de Ambulanță Județean.
După ce a fost preluat de medicii de gardă, bărbatul a fost stabilizat și internat la Secția de Terapie Intensivă din cadrul Secției de Chirurgie, unde se află sub supraveghere medicală. Pe holul spitalului erau și reprezentanții firmei pentru care lucra gălățeanul. Aceștia susțin că muncitorul terminase programul, iar evenimentul nu poate fi încadrat ca accident de muncă. „S-a întâmplat pe la ora 17.00 și ceva. El terminase programul și s-a urcat pe baracă să culeagă tei. Așteptăm să vedem ce se întâmplă, dacă e nevoie să fie transportat la București sau nu. Medicii au fost foarte prompți, i-au făcut tomografie și așteptăm rezultatele”, a declarat Cezar Pârlătescu.
Reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă s-au deplasat și ei la spital, însă până la ora închiderii ediției nu au stabilit exact ce s-a întâmplat.
Bărbatul lucra ca muncitor necalificat și are familia în județul Galați.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?