Ediția: Luni 3 iunie 2024. Nr. 6640
Ediția: Luni 3 iunie 2024. Nr. 6640

Justin Timberlake fumează iarbă


Cântărețul american Justin Timberlake a declarat că fumează canabis cu regularitate, pentru a-și „deconecta” creierul. Artistul american în vârstă de 30 de ani a fost surprins de camerele de filmat în timp ce se afla sub influența drogurilor, în 2003,  într-un episod din emisiunea „Punk’d” difuzată de postul MTV.
Întrebat de reporteri dacă fumează canabis și în prezent, Justin Timberlake a spus: „Da, absolut. Marijuana mă face să mă opresc din gândit, iar eu am un creier care are nevoie, uneori, să fie deconectat. Anumite persoane sunt mai bune atunci când sunt drogate”. Totodată, într-un interviu acordat revistei Playboy, cântărețul american a vorbit despre videoclipurile sale din anii trecuți: „Dacă urmăriți un videoclip al meu din 2003, veți vedea că acum nu aș mai putea face așa ceva”.
Cântărețul american, care a cochetat și cu actoria în ultimii ani, a negat zvonurile potrivit cărora ar fi înșelat-o pe fosta lui iubită, Jessica Biel, cu Mila Kunis, partenera lui din filmul „Friends with Benefits”. „Nu este adevărat. O astfel de afirmație nu este demnă să primească un răspuns. Aceste presupuneri sunt niște prostii”, a spus artistul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?