Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Maşina poliţistului Eduard Liciu, vandalizată în parcare


Nu doar oamenii simpli își găsesc mașinile vandalizate în parcare, ci și polițiștii. Ieri dimineață, inspectorul principal Eduard Liciu, din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Vrancea, a avut o mare „surpriză” în momentul în care    și-a văzut mașina, lăsată peste noapte într-o parcare din zona Pieței Moldovei. Autoturismul polițistului, un Honda Accord, fusese vandalizat.
Persoane necunoscute până în acest moment, au zgâriat aproape în totalitate mașina polițistului, singurele locuri rămase intacte fiind cupola și barele de protecție din față și din spate. Zgârieturile sunt adânci, semn că au fost făcute cu intenție, cu un obiect dur.
Inspectorul principal Eduard Liciu este de părere că mașina sa a fost vandalizată cu intenție, iar persoana care a făcut acest lucru știa foarte bine cui aparține autoturismul. „Persoana care a făcut acest lucru știa foarte bine cui aparține autoturismul. Se vede foarte clar că fapta a fost făcută cu intenție și cred că a vrut să-mi dea un semnal. Am lăsat-o într-o parcare luminată, erau locuri libere, adică nu am ocupat locul nimănui. Eu nu am dușmani, nu am avut niciodată probleme cu nimeni și nu înțeleg din partea cui ar putea veni. Mi s-a mai întâmplat același lucru în anul 2006. Lângă mașina mea era parcat un alt autoturism, mult mai aspectuos. Chiar m-am uitat de curiozitate la acea mașină și nu avea nimic, ceea ce înseamnă că nu poate fi vorba de o zgârietură făcută în treacăt.  Pagubele se ridică la câteva mii de lei. Se poate întâmpla orice și nu este normal”, a precizat inspectorul principal Eduard Liciu.
Dat fiind faptul că zgârieturile de pe mașina polițistului nu par a fi făcute de vreun puști rebel, care a considerat că așa se distrează, se poate spune că cineva i-a pus gând rău omului legii. Nu degeaba se spune că polițiștii sunt cei mai expuși, atunci când vine vorba de meseria pe care o au.
Până în prezent nu se știe cine i-a zgâriat mașina polițistului, dar acest lucru se va afla cu siguranță în urma anchetei pe care colegii polițistului au început-o deja.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?