Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617
Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617

Dinamovistul Pulhac, amendat de poliţiştii vrânceni


Fotbalistul dinamovist Cristi Pulhac a fost amendat de polițiștii vrânceni. Potrivit oamenilor legii, Cristi Pulhac a primit amendă pentru că depășise viteza de deplasare pe DN 2 E85, în localitatea Obrejița.
Săptămâna trecută, fotbalistul, legitimat la clubul Dinamo, a fost tras pe dreapta în timp ce conducea un autoturism marca Peugeot, înmatriculat în județul Constanța. A fost oprit de polițiștii vrânceni pentru că depășise limita de viteză cu peste 20 de kilometri la oră în localitate. Pulhac a fost depistat rulând cu o viteză de 78 de kilometri pe oră, în timp ce limita era de 50 de kilometri pe oră. Dinamovistul a primit o amendă în cuantum de 134 lei și trei puncte de penalizare. Pulhac a achitat amenda pe loc, după care și-a continuat deplasarea. În cazul său nu s-a impus măsura reținerii permisului de conducere deoarece nu depășise limita de viteză legală cu peste 50 de kilometri la oră.
Cristi Pulhac nu este singura persoană publică al cărei nume se regăsește prin procesele verbale întocmite de polițiștii vrânceni.
Åži luptătorul K1 Cătălin Moroșanu a avut „probleme” cu viteza, prin Vrancea.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?