Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Cartofi cu bacon şi ciuperci


 Ingrediente:
 1 kg cartofi
 200 gr cașcaval
 200 gr bacon
 250 gr ciuperci
 3 linguri ulei măsline
 unt pentru uns forma
 5-6 roșii cherry pentru decor
 
Mod de preparare:
Se curăță cartofii, se taie cubulețe și se fierb cu puțină sare. Se scot și se lasă la scurs într-o strecurătoare. Ciupercile se taie felii mari și se călesc cu uleiul de măsline. După ce sunt aproape gata se adaugă și baconul tăiat fâșii și se călesc împreună câteva minute. Ungem o formă (tavă) cu unt. Punem jumătate din cartofii fierți în vas. Peste ei punem amestecul de ciuperci cu bacon și apoi cartofii rămași. Peste aceștia punem cașca-valul ras și la urmă ornăm cu câteva roșii cherry. Dăm la cuptor 15-20 minute.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?