Ediția: Luni 3 iunie 2024. Nr. 6640
Ediția: Luni 3 iunie 2024. Nr. 6640

Concursul revistelor şcolare


Casa Corpului Didactic ,,Simion Mehedinți” din Focșani dă, astăzi, startul înscrierilor în cadrul celei de-a XI-a ediții a Concursului Interjudețean al Revistelor Åžcolare. Așadar, toate unitățile de învățământ care editează publicații, din toate colțurile județului dar și din țară sunt așteptate să se înscrie începând de astăzi, 23 mai și până vineri, 24 iunie. Revistele se trimit prin colet poștal la adresa str. Eroilor nr. 2 Focșani.
 Jurizarea publicațiilor intrate în concurs se va face în perioada  27 iunie – 1 iulie de către o echipă de specialiști. În tot acest timp însă, pentru o mai eficientă transparență, toate revistele înscrise în concurs vor putea fi consultate la sediul Casei Corpului Didactic, la sala de lectură a bibliotecii acestei instituții.
Festivitatea de premiere, dezbaterile dar și schimburile de experiență între unitățile de învățământ participante vor avea loc la Casa Corpului Didactic, sâmbătă, 2 iulie, începând cu orele 9.30. Delegarea unei persoane din partea școlii care să reprezinte revista la festivitatea de premiere se va face până la data de 1 iulie.
Pentru a putea lua parte la acest concurs, unitățile de învățământ vor trebui să achite o taxă însă pentru mai multe detalii și pentru descărcarea formularului de plată cei interesați sunt așteptați să acceseze site-ul Casei Corpului Didactic la adresa http://www.ccdfocsani.ro/, secțiunea noutăți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?