Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635
Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635

UMO Serv lansează noul website www.umoserv.ro


UMO Serv, companie specializată în servicii de pază umană și sisteme electronice de securitate, anunță lansarea noii versiuni a propriului website. Luna mai aduce o versiune nouă, modernă și dinamică a site-ului  www.umoserv.ro, un pas firesc care permite clienților, partenerilor și colaboratorilor să interacționeze ușor și direct cu noi, pentru că ne dorim să fim alături de ei, să prevenim și să trăim în siguranță. Noua variantă a site-ului aduce informații noi despre activitatea, misiunea, valorile și viziunea companiei. Site-ul conține secțiuni dedicate nevoii de a comunica eficient și rapid cu partenerii și clienții, secțiuni care sunt actua-lizate periodic. Într-o formulă mai bine organizată sunt prezentate serviciile companiei, detalii despre cum se pot preveni diversele probleme de securitate sau informații pentru persoanele interesate să facă parte din echipa UMO Serv. Pentru a afla ultimele noutăți despre noi vă așteptăm pe site-ul www.umoserv.ro.
UMO Serv își desfășoară serviciile de protecție și securitate în județul Vrancea dar și în București și alte zone din țară. Compania se implică cu atenție și profesionalism în fiecare pro-blemă de securitate, iar angajamentul pentru fiecare obiectiv o situează la nivelul serviciilor de cea mai bună calitate.
Valoarea umană este completată de logistica mo-dernă, iar portofoliul de clienți dovedește competența UMO Serv în abordarea cu succes a tuturor provocărilor din domeniul securității private.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?