Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Cuplul Jolie-Pitt restaurează o capelă


Actorii americani Angelina Jolie și Brad Pitt intenționează să restaureze o capelă care datează din se-colul al XVI-lea, situată pe proprietatea lor din Franța, alimentând din nou zvonurile despre o posibilă căsătorie. Angelina Jolie și Brad Pitt sunt proprietarii domeniului Chateau Miraval din Brignoles, un castel medieval aflat în regiunea Provence din sudul Franței. Cuplul a cumpărat acest castel, în va-loare de 35 de milioane de lire sterline (41,8 milioane de euro), la începutul anului 2008. Domeniul, aflat în apropiere de Aix en Provence, include un șanț de fortificații, o vie, o livadă de măslini, un lac și pădure. La sfârșitul lunii februarie, tabloidul britanic The Sun a publicat un articol în care se spunea că cei doi actori americani doresc să părăsească definitiv Hollywood-ul și să se mute la Miraval. Potrivit acestei pu-blicații britanice, Jane și Bill Pitt, părinții lui Brad Pitt, care locuiesc în orașul Springfield din statul american Mi-ssouri se vor muta și ei în castelul francez, pentru a ajuta la creșterea celor șase copii ai cuplului. Totodată, Brad Pitt a efectuat recent o vizită în sudul Franței, pentru a supraveghea lucrările de renovare a castelului.
Johnny Depp și Vanessa Paradis, prieteni ai cuplului, locuiesc împreună cu cei doi copii ai lor – Lily-Rose și Jack – într-o altă reședință din sudul Franței, aflată la o distanță ce poate fi parcursă în doar 40 de minute cu automobilul.
Johnny Depp, alături de care Angelina Jolie a jucat în thrillerul „Turistul/ The Tourist”, filmat anul trecut la Veneția, a fost acela care le-a sugerat ideea unei vieți simple, în Franța. Angelina Jolie și Brad Pitt sunt împreună din 2004, când s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei „Mr. and Mrs. Smith”. Brad Pitt a divorțat de Jennifer Aniston în 2005, după patru ani și jumătate de căsnicie, pentru a fi împreună cu Jolie.
Angelina Jolie și Brad Pitt au împreună șase copii, trei adoptați – Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, și Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam – și trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, și gemenii Knox și Vivienne, născuți în iulie 2008.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?