Ediția: Vineri 31 Mai 2024. Nr. 6638
Ediția: Vineri 31 Mai 2024. Nr. 6638

Kate Middleton visează că este goală la propria nuntă, în faţa tuturor


Kate Middleton este atât de emoționată în legătură cu nunta sa cu prințul William, ce are loc vineri, încât are un coșmar recurent, visând că este goală în fața tuturor invitaților de la catedrala Westminster din Londra.
Chiar dacă abia așteaptă să se căsătorească, Kate Middleton are emoții în legătură cu faptul că va apărea în fața a 1.900 de invitați la Londra, precum și a unei audiențe de cel puțin două miliarde de oameni din toată lumea, a declarat o sursă pentru cotidianul The Sun, citat de contactmusic.com. „Kate are emoții pe ultima sută de metri și abia așteaptă să vină ziua aceea. Nu este deloc de mirare având în vedere pe ce scenă va urca, unde o va privi întreaga lume”, a spus o sursă pentru The Sun, precizând că aceste emoții s-au manifestat într-un mod „foarte interesant”: un vis recurent pe care nu l-a mai avut de mulți ani a apărut din nou. „Se află în fața congregației și devine brusc conștientă de faptul că este complet goală. Într-o tăcere de mormânt, toată lumea, de la regina Elisabeth la prințul Philip, se holbează la ea”, a spus sursa citată, adăugând că viitoarea mireasă a glumit în legătură cu acest vis spunând că cea mai rea parte este că nu se poate hotărî ce să acopere mai întâi. Între timp, după ce au stat împreună weekend-ul trecut în casa părinților lui Kate, Carole și Michael Middleton, care se află în satul Bucklebury din comitatul Berkshire, sud-estul Angliei, logodnicii își petrec ultimele zile până la nuntă separat. Astfel, Kate a rămas acasă, urmând să meargă la Londra împreună cu familia ei joi și să se cazeze la Hotelul Goring, în timp ce Wi-lliam s-a întors la Clarence House la Londra, pentru a petrece aceste zile cu tatăl său, prințul Charles, și cu fratele lui, prințul Harry, care îi va fi cavaler de onoare.

***

Kate Middleton, în vârstă de 29 de ani, și prințul William, în vârstă de 28 de ani, al doilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, s-au cunoscut în 2001 la universitatea scoțiană St. Andrews, dar relația lor, care a început în 2003, a fost întreruptă de o scurtă despărțire în anul 2007. Wi-lliam, fiul cel mare al prințesei Diana, decedată în 1997, și Kate Middleton s-au logodit în luna octombrie 2010, cu ocazia unei vacanțe private pe care au petrecut-o în Kenya. Căsătoria lui Kate Middleton cu prințul William – pe 29 aprilie 2011, la catedrala Westminster din Londra, în prezența a aproximativ 1.900 de invitați – va avea loc la 30 de ani de la somptuoasa căsătorie dintre prințul Charles și prințesa Diana, celebrată în 1981, la Catedrala Saint-Paul din Londra. Cuplul a divorțat în 1996, iar prințesa Diana a murit în urma unui accident de automobil, la Paris, în 1997. Ulterior, Charles s-a căsătorit cu Camilla, o veche prietenă a sa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?