Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

Premii pentru cititorii „Monitorul de Vrancea“


Ca în fiecare an de Paște, cel mai citit cotidian din județ, „Monitorul de Vrancea”, și-a premiat cititorii. 19 persoane, din Focșani sau alte localități ale județului, au primit cadouri speciale, câștigătorii depunând cupoane în urna special amenajată la sediul ziarului.
Astfel, câte un coș cu alimente au primit Vasile Stan din Focșani, Ion Albert din Focșani, Caudela Maricela Marcu din Focșani, Aurora Mocanu din Focșani, Virginica Chirca din Popești, Mirela Luci Dinu din Focșani, Gabriela Roxana Roșca din Focșani, Tudorița Sera din Focșani, Mădălina Stoica din Cotești și Bogdan Niculae din Focșani.
De asemenea, Ileana Mititelu din Tulnici va putea vorbi la un telefon mobil nou-nouț, Mădălina Stoica din Cotești a câștigat obiecte decorative, iar Maria Tâlvăr din Dumbrăveni va avea mobilă nouă în bucătărie. Matilda Răileanu din Cotești beneficiază de un pachet de înfrumusețare, iar Florentina Ragea din Panciu a câștigat o cină pentru două persoane. Violeta Bogdăneanu din Livezile își va face cafeaua, în fiecare dimineață, la un filtru nou, iar Remus Turcu din Budești își va usca părul la noul foehn. Mioara Ionela Ene din Focșani va pleca în excursie la munte, iar Victor Alexandrache din Mărășești a câștigat o pereche de cercei, pe care mai mult ca sigur îi va dărui soției.
Sponsorii concursului de Paște, organizat de „Monitorul de Vrancea”, sunt: Ella Mobilier, Grand Via, Eurotrip, Restaurant Aida, Carrefour Focșani, Cofetăria Monique, Bijuteria Diva Gold, Spartacus, Nis Prod, Belazza Beauty Center.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?