Ediția: Duminică 9 iunie 2024. Nr. 6644
Ediția: Duminică 9 iunie 2024. Nr. 6644

Copii fugiţi de acasă, găsiţi prin gări


Doi copii de 11 și 13 ani, din Pașcani, au fugit de acasă, miercuri. Băiatul și fata, copiii unei familii cunoscute din oraș, au luat cu ei o sumă de bani, apoi au plecat la plimbare cu trenul. La nicio oră de la dispariție, cei doi frați au fost găsiți. Băiatul la Roman, iar fata la Adjud. Pe băiatul în vârstă de 11 ani l-a cam speriat fuga de acasă și la Roman a renunțat la idee. Sora sa, cu dor de ducă, și-a continuat drumul. Fata a fost găsită de polițiștii de la Transporturi Feroviare Adjud într-un tren Rapid. După ce au găsit-o, polițiștii i-au anunțat familia. Părinții au venit imediat și    și-au luat copiii de la Adjud, respectiv Roman.
Åži polițiștii de la Transporturi Feroviare Mărășești au identificat un copil plecat de acasă. Băiatul de 13 ani, de loc din Onești, județul Bacău, plecase de ceva vreme de acasă. Miercuri, el a fost găsit de oamenii legii și pentru că nu-și justifica prezența prin gară, a fost luat la întrebări. Când și-au dat seama că este vorba de un copil dispărut, polițiștii l-au dus la Adăpostul Temporar pentru Copilul Delincvent și din Stradă, de unde va fi preluat de familie.
În ultima vreme, tot mai mulți copii pleacă voluntar de acasă. Unii dintre ei pleacă din sânul familiei din cauza sărăciei, alții din dorința de a fi liberi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?