Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

Deep Serv a câştigat Cupa Firmelor la minifotbal


Echipa de minifotbal Deep Serv este prima campioană a Cupei Firmelor private la minifotbal, competiție organizată de-a lungul mai multor săptămâni în Sala Sporturilor din Focșani de Asociația Județeană de Fotbal Vrancea. Premiile care au constat în diplome, cupe și bani au fost acordate de firma Deep Serv, care sâmbătă seara a fost reprezentată de managerul Marian Spînu. Finala mare a opus echipele Deep Serv și GSMobile, ambele având un parcurs aproape perfect până în ultimul act al competiției. Câștigătoare a fost, în final, formația de la Deep Serv, care, pe fondul unui joc mai bun, dar și al norocului, a cucerit marele trofeu, după victoria, 4-2 (1-1). GSMobile a deschis scorul prin Viorel Crăciun (9), dar același jucător a marcat în propria poartă, fază contestată îndelung de GSMobile (13). Ciprian Dumitriu a readus pe Deep Serv în avantaj (33), dar Marian Covaci a restabilit egalitatea în urma unei lovituri libere (47). Finalul a aparținut câștigătorilor. Antrenorul secund al echipei de fotbal CSM 2007 Focșani, Adrian Toma, a punctat pentru 3-2, iar Ciprian Dumitriu a închis tabela în ultimul minut de joc. Înaintea finalei mari, ambele echipe, dar și spectatorii prezenți în Polivalenta focșăneană au ținut un moment de reculegere în memoria victimelor din Japonia, iar un copil care joacă fotbal la clubul Prosport 2009 Focșani a fost premiat de managerul firmei Deep Serv, Marian Spînu. Locul trei la ediția din acest an a revenit formației Național Golești, care s-a impus clar, 5-0 (2-0) în finala mică în fața echipei Jan Coleta. La festivitatea de premiere au participat Jani Oltianu (vicepreședinte al Asociației Județene de Fotbal Vrancea) și Cristian Rusu (președintele Colegiului Județean de Arbitri din cadrul AJF Vrancea). „Este un titlu pe care îl meritam deoarece am fost cei mai buni la această competiție. Felicit echipa mea pentru reușită, dar și celelalte formații care au contribuit la bunul mers al competiției. Sper ca și în următorii doi-trei ani de zile, cupa să fie cucerită de formația Deep Serv”, a spus Marian Spînu.

Finala mare: Deep Serv – GSMobile 4-2 (1-1)
Au marcat: Ciprian Dumitriu (2), Adrian Toma și Viorel Crăciun (autogol) pentru Deep Serv respectiv Marian Covaci și Viorel Crăciun (pentru GSMobile).
Deep Serv: Vîlcu, Niță, Căpățînă, Mălinaș, Adrian Oltianu, Ciprian Dumitriu, Toma, Sîrbu, R. Crăciun.
GSMobile: Burdujel, Covaci, Bâra, Alecsandrescu, Măriuței, Ionuț Constantinescu, Lechea, Alin Åžotârcă, Viorel Crăciun, Å¢îrlea, Adrian Popa, Mihai Neagu.

Finala pentru locurile 3-4
Național Golești – Jan Coleta 5-0 (2-0)
Au marcat pentru Național: Alin Chetreanu (3), Daniel Crețu și Robert Radu.
Național Golești: Aldea, Săraru, Chivu, Radu, Vlase, Crețu, Bodoc, Vasile, Chetreanu, Petrișor.
Jan Coleta: Gîdea, Becheru, Graur, Panaitescu, Paraschiv, Gogonel, Florin Stanciu, Sorin Popa, Cătălin Argeșeanu, Florin Ciubotaru.

Premiile oferite de organizatori
cel mai promițător jucător al turneului: Răzvan Crăciun (Deep Serv),
cel mai tehnic jucător al competiției: Sorin Popa (Jan Coleta),
golgeterul competiției: Ciprian Dumitriu (Deep Serv).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?