Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Fără permis, la volanul unui autoturism furat


Un bărbat din Slobozia Bradului i-a furat mașina unui amic și a plecat cu ea la plimbare, deși nu avea permis de conducere.
Duminică noapte, la ora 00.15, polițiștii din Vizantea Livezi au oprit pentru control autoturismul marca Dacia condus de Marius S., de 29 ani, din comuna Slobozia Bradului. Cu ocazia verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că șoferul nu poseda permis de conducere, iar autoturismul condus era furat de la Eronim L., de 29 ani, din localitate.
Potrivit anchetatorilor, Marius S. a profitat de faptul că prietenul său era sub influența băuturilor alcoolice și a luat mașina cu scopul de a merge până la un magazin din localitate. Nici prin cap nu i-a trecut bărbatului că ar putea fi tras pe dreapta de poliție! Marius S. s-a ales cu dosar penal pentru conducere fără permis și pentru furt.
Polițiștii continuă cercetările în acest caz și în funcție de probele pe care le vor aduna, se va face și încadrarea juridică a faptei. Dosar penal s-a întocmit și pe numele unui băcăuan, care a fost găsit băut la volan. Luni dimineață, polițiștii din Adjud au oprit, în trafic autoturismul marca Dacia 1310, condus de Adrian B., de 38 ani, din comuna Sascut, județul Bacău.
Pentru că mirosea a alcool, șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, având un rezultat de 0,60 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Åžoferului i s-a reținut permisul de conducere și i-a fost întocmit dosar penal.

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?