Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

Mama primarului din Bordeşti, vizitată de hoţi


Hoții de cazane de țuică au poposit, săptămâna trecută, și pe la locuința mamei primarului din comuna Bordești, Vasile Moldoveanu.
La sfârșitul săptămânii trecute, persoane necunoscute au parcat mașina în fața casei mamei edilului, au mers prin curtea unui magazin din apropiere și au ajuns pe proprietatea femeii, unde aceasta ținea cazanul de țuică. L-au luat, apoi s-au făcut nevăzuți. Hoții, care au lăsat fără cazane foarte mulți vrânceni, sunt și acum căutați de  polițiști. De temă să nu cadă victime ale hoților, oamenii au început să-și pună cazanele la adăpost și să le țină sub cheie.
Cazanele de țuică ale vrâncenilor au început să dispară unul după altul, de la finele anului trecut. Unii dintre hoți au fost prinși, iar alții sunt căutați și acum. Doi dintre hoții de cazane au fost identificați de polițiști la începutul lunii martie. Un adolescent de 15 ani și un tânăr de 20 de ani, din Cotești, sunt cercetați acum de oamenii legii pentru furt calificat. Polițiștii au stabilit că băieții au comis șase furturi din locuințe. Aceștia pătrundeau prin efracție în imobile, când proprietarii lipseau de acasă, și sustrăgeau în special cazane de țuică, scule electrice și cabluri de cupru, pe care le duceau la centrele de fier vechi. S-a reușit recupe-rarea prejudiciului în proporție de 60 %.
Åži hoții de cazane din zona de munte a județului au ajuns pe mâna polițiștilor. Cu toate acestea, cazanele continuă să dispară, semn că ar fi vorba de mai multe grupări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?