Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

Concurs de cunoştinţe generale


Mai mulți preșcolari de la Grădinița cu Program Prelungit nr.7 din Focșani au participat, zilele trecute, la o manifestare aniversară a Liceului Pedagogic „Spiru Haret”. Scopul a fost acela de a le face prichindeilor cunoștință cu ai lor colegi mai mari.
Prichindeii grupelor mari, împreună cu elevii de la Liceul Pedagogic „Spiru Haret” de la clasele a IV-a și a VIII-a s-au înfruntat într-o competiție antrenantă pe teme de cultură generală. Problemele de matematică, limba română, geografie și educație pentru om și societate nu le-au pus deloc probleme participanților, care au găsit răspunsuri la toate întrebările. Micuții și elevii au fost răsplătiți, la final, cu dulciuri și jucării din pluș, oferite din belșug.
Prichindeii grupelor mari de la Grădinița cu Program Prelungit nr. 7 au fost îndrumați pe parcursul acestei activități de educatoarele Victorița Oprescu, Aurora Vrânceanu, Dana Nicolescu, Aura Buharu, Mihaela Pricope și Neluța Oprea. De cealaltă parte, elevii Liceului Pedagogic „Spiru Haret” au fost coordonați în activitate de profesoarele Petronela Alexandru, Elena Hruscovschi, Mariana Åžerbănoiu și Adriana Maimascu, dar și de institutoarele Cătălina Doboș și Alexandrina Fotin. „Acțiunea face parte dintr-un parteneriat încheiat între cele două instituții de învățământ focșănene, ce are ca temă «Prietenia nu are vârstă». Până în acest moment, s-au mai desfășurat activități de Crăciun și la 24 Ianuarie, copiii dovedind din plin că prietenia chiar nu are vârstă”, ne-a spus Claudia Enache, directorul Grădiniței cu Program Prelungit nr. 7 din Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?