Ediția: Miercuri 5 iunie 2024. Nr. 6642
Ediția: Miercuri 5 iunie 2024. Nr. 6642

Lăsat fără marfă de… poliţişti


Un tânăr de 24 de ani, din Tâmboiești a fost depistat de polițiștii din Buzău în timp ce transporta cu o autoutilitară, mai multe baterii auto pentru care nu avea documente de proveniență. Luni, în jurul orei 10.00, polițiștii din cadrul Poliției Comunale Berca au oprit pentru control o autoutilitară înmatriculată în Vrancea, la volanul căreia se afla un tânăr în vârstă de 24 de ani, din comuna Tâmboiești. Conducătorul auto era însoțit de un consătean în vârstă de 20 de ani.
Cu ocazia verificării interiorului mașinii polițiștii au găsit 12 baterii auto, cu privire la care șoferul a declarat că nu are documente de proveniență și că le-a achiziționat de la diverse persoane din județul Buzău.
Totodată, tânărul de 24 de ani a precizat că intenționa să le revândă. Întrucât nu era autorizat să desfășoare acte de comerț, conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, conform Legii numărul 12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite, iar în baza aceluiași act normativ, cele 12 baterii auto au fost ridicate în ve-derea confiscării.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?