Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617
Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617

Apa de piramidă


Despre efectul de piramidă s-au scris nenumărate cărți, însă valabilitatea fenomenului nu poate fi contestată. Majoritatea proceselor naturale care se desfășoară în organismele vii se intensifică și se armonizează atunci când acestea sunt introduse în câmpul de forță al unei piramide construite, păstrând proporțiile celebrului monument al faraonului Keops din Egipt. Cel mai puternic efect se obține atunci când organismele sunt plasate într-un loc situat la o treime de baza piramidei și la două treimi de vârful ei.

S-a constatat că nu numai organismele vii, ci chiar și materia neînsuflețită capătă proprietăți deosebite atunci când sunt introduse în piramidă. Apa ținută în piramidă (plasată la o treime de bază) devine, din punct de vedere microbiologic, mai pură, se păstrează mai mult timp și, mai ales, atunci când este administrată organismelor vii, are efecte stimulative asupra proceselor de creștere și efecte curative pentru o listă foarte lungă de afecțiuni.
 
Dacă ar fi să judecăm după această listă, apa de piramidă ar fi un panaceu, or, în realitate, nu este chiar așa. De fapt, această apă se pare că nu acționează asupra unei boli anume, ci chiar asupra organismului per ansamblu, stimulându-l să se apere singur. Persoanele la care „prinde” cel mai bine tratamentul cu apă de piramidă s-au dovedit a fi cele care se confruntă cu blocarea proceselor de eli-minare a toxinelor și care prezintă o receptivitate foarte mare la factorii perturbatori din mediul exterior (cum ar fi poluarea aerului și a alimentelor, poluarea sonoră, diferitele circumstanțe care generează stres psihic). Dintre bolile mai grave, în care administrarea apei de piramidă are efecte de excepție, menționăm: cancerul, scleroza în plăci, bolile virale recidivante, marea majoritate a afecțiunilor autoimune.

Cum se obține și cum se păstrează apa de piramidă

Pentru a obține apă de piramidă ne trebuie în primul rând o piramidă, și nu făcută oricum, ci respectând riguros proporțiile celei din Egipt. Cel mai bun material pentru construcția acestor piramide miniaturale este, se pare, cuprul. Efectul este cu atât mai puternic, cu cât piramida este mai mare. Vasul în care este pusă apa este cel mai bine să fie făcut din porțelan sau sticlă. Locul în care se plasează vasul trebuie să fie situat la o treime de baza piramidei. Durata de energizare a apei este de minimum 12 ore (după unii autori – 24 de ore). Apa folosită va fi, de preferință, de izvor sau plată. În ultima instanță, poate fi folosită și apa de robinet, dar efectul va fi mai slab. Timpul de păstrare a apei de piramidă trebuie să nu depășească 24 de ore. Apa de piramidă nu se fierbe, nu se mai prepară în nici un alt mod. În cazul în care se fac preparate din plante și vrem ca ele să beneficieze și de efectul de piramidă, acestea vor fi puse sub piramidă doar după încheierea tuturor proceselor de prelucrare. 
 
Cura cu apă de piramidă

În general, nu este recomandat să bem la nesfârșit apă de piramidă. Ca orice remediu, această apă nu înseamnă doar materie, ci și informație. Așa cum ne este necesară o perioadă de odihnă mentală pentru asimilare și prelucrare, la fel și orga-nismului ănit” cu acest tip de apă trebuie să-i dăm răgaz să „digere” informația primită. Durata curei cu apă de piramidă va fi mai mare de 14 zile și nu va depăși 3 luni consecutiv (cu două săptămâni pauză). Pe parcursul curei va fi băută, în loc de apă obișnuită, doar apă de piramidă, excluzându-se în același timp din alimentație, pe cât se poate, hrana toxică, care ar putea perturba asimilarea energiei specifice acestei ape.
   
Utilizarea apei

Apa se ține sub piramidă timp de 24 de ore, ca regulă generală. Nu se constatată efecte negative evidente dacă, în unele împrejurări, se întârzie scoaterea vaselor de sub piramidă. Este indicat ca acestea să reprezinte însă excepții, fără a se transforma în re-gulă generală, pentru evitarea unei energizări exagerate. Apa obținută în condițiile de mai sus poate fi păstrată în sticle cu dop o perioadă mare, chiar și la frigider în timpul verii, consumându-se după necesități. În primele zile se beau cantități mai mici, pentru obișnuirea organismului. Această apă se poate utiliza concomitent cu alte tratamente, pe care le potențează.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?