Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

Fiica lui Demi Moore şi a lui Bruce Willis a devenit model


Fiica actorilor Bruce Willis și Demi Moore, Rumer Willis, și-a făcut debutul în lumea modelingului ca imagine a firmei de lux Badgley and Mischka, informează dailymail.co.uk. Mergând pe urmele unor vedete deja cunoscute ca Eva Longoria, Carrie Underwood sau surorile Ashley și Mary-Kate Olsen, frumoasa de 22 de ani a demonstrat că se simte perfect în fața aparatului de fotografiat, iar acest lucru nu este de mirare, pentru că Rumer este obișnuită să fie în centrul atenției.
Åžedința foto, care a inclus ținute de seară, bijuterii și încălțăminte, a avut loc pe plaja din Malibu, California. Pozând în ipostaze romantice, actrița a avut o imagine feminină și sexy. „A fost minunat să mă pot juca pe plajă în ținute atât de frumoase. M-am simțit ca o prințesă”, a declarat Rumer. „Am fost încântată și onorată să fiu aleasă imaginea Badgley and Mischka”, spune actrița. Åži designerii Mark Badgley și James Mischka au fost încântați de colaborarea cu Rumer Willis. „Ea este muza sezonului.
Este tânără și modernă, ceea ce este reprezentativ pentru colecția noastră de primăvară”, au declarat creatorii. Rumer Willis este cea mai mare dintre fiicele cuplului Bruce Willis – Demi Moore. Ea mai are două surori, Scout, în vârstă de 20 ani, și Tallulah, în vârstă de 17 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?