Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Accident soldat cu patru victime


Un grav accident de circulație s-a produs, aseară, pe drumul european E85, la ieșirea din Dumbrăveni spre Obrejița. În urma evenimentului, patru persoane au ajuns la spital.
Polițiștii spun că șoferul unui autoturism marca Renault, înmatriculat în  București, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un autoturism marca WV Touareg, care circula regulamentar din sens opus. Două persoane din Renault au fost rănite grav și alte două, una din Renault și o alta din Touareg, au suferit răni ușoare. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care autoturismul marca Renault a ajuns pe contrasens.
La fața locului s-a deplasat o ambulanță, un echipaj SMURD, dar și descarcerarea. Medicii le-au acordat răniților primul ajutor la fața locului, apoi i-au transportat la Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon” din Focșani pentru investigații medicale suplimentare. Martorii accidentului spun că traficul rutier în zonă a fost blocat, dar și că s-au format cozi de mașini până în apropiere de Râmnicu Sărat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?