Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621

Salam de biscuiţi


Ingrediente:
400 g biscuiți
1 căniță nuci tocate mărunt
stafide
400 g rahat
150 g margarină
100 ml apă
esențe (vanilie și rom)
 
Mod de preparare:
Rahatul tăiat cubulețe mici și apa se pun la fiert la foc mic și se amestecă continuu până se obține o pastă. Se ia de pe foc, se adaugă margarina, nucile și stafidele. Se amestecă bine, se adaugă biscuiții sfărâmați în mână și esențele.
Se tapetează o formă de chec cu folie de plastic sau aluminiu, se adaugă compoziția și se presează. Se răstoarnă și se dă la frigider. Se servește felii, pudrate cu cacao.
Poftă bună!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?