Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621

Olandez căzut în Zăbala


Mai multe accidente de circulație s-au produs vineri, pe șoselele din județ. În urma accidentelor, au rezultat șapte victime, rănite ușor. Toate cele patru accidente de circulație, care  s-au produs vineri, au avut aceeași cauză, respectiv neadaptarea vitezei de deplasare la condițiile de carosabil acoperit cu zăpadă.

La ora 21.10, un grav accident de circulație s-a produs pe DJ 205 D, în afara comunei Paltin. Un cetățean olandez, de 53 de ani, în timp ce conducea un autoturism marca Hyundai, nu a adaptat viteza de deplasare la condițiile de carosabil acoperit cu zăpadă, iar pe podul peste râul Zăbala, a pierdut controlul autoturismului derapând și răsturnându-se în albia râului. În urma accidentului, a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto, precum și a Rodicăi G., de 21 ani, din comuna Dumitrești, care era pasageră în autoturism. Polițiștii continuă cercetările în acest caz pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul, după care vor lua măsurile care se impun.
Un alt accident s-a produs, tot vineri, pe DN 2L, la Străoane. Vasile I., de 60 de ani, din Câmpuri, în timp ce conducea autoturismul marca Citroen, a derapat și l-a lovit pe Costică Z., de 57 ani, din localitate, care era pe un podeț de pe marginea drumului. În urma accidentului, a rezultat rănirea ușoară a pietonului. Un alt accident s-a produs la Valea Sării. Clement I., de 34 ani, din Nereju, în timp ce conducea autoturismul marca Opel, pe fondul neadaptării vitezei de deplasare la condițiile de carosabil acoperit cu zăpadă, a dera-pat și a intrat în coliziune cu autoutilitara Fiat, care se deplasa regulamentar din direcție opusă. În urma accidentului, a rezultat rănirea ușoară a lui Florin B., de 31 ani, din comuna Nereju, pasager în autoturism, și a lui Daniel C., de 25 ani, din municipiul Brăila, pasager în autoutilitară.
De asemenea, pe DN 2     E 85, Vasile B., de 34 de ani, din București, în timp ce conducea autoturismul marca Dacia, nu a păstrat o distanță corespunzătoare față de autoturismul care circula în fața sa, tot o Dacia, și a intrat în coliziune cu acesta, după care a fost proiectat pe contrasens, unde a lovit autoturismul marca Ford, care se deplasa regulamentar. În urma accidentului, a rezultat rănirea gravă a lui Adrian O., de 28 ani, din comuna Păltinoasa, județul Suceava, și rănirea ușoară a lui Mihail C., de 25 ani, din comuna Zorleni, județul Suceava, ambii pasageri în cel de-al doilea autoturism marca Dacia.
În toate aceste cazuri, polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-au produs accidentele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?