Ediția: Luni 3 iunie 2024. Nr. 6640
Ediția: Luni 3 iunie 2024. Nr. 6640

Deţinuţii se pregătesc de sărbători


Persoanele private de li-bertate din Penitenciarul Focșani se pregătesc pentru sărbătorile de iarnă. Ca în fiecare an, și de această dată, deținuții își vor putea vedea copiii, iar câțiva dintre ei chiar își vor petrece sărbătorile de iarnă alături de familie, având obligația să se întoarcă în penitenciar la data stabilită. Deocamdată nu se știe numărul celor care vor pleca acasă de sărbători.
Primele manifestări specifice sărbătorilor de iarnă încep pe data de 15 decembrie. Potrivit purtătorului de cuvânt al Penitenciarului Focșani, inspector principal Geta Gură, la jumătatea acestei luni copiii instituționalizați ai persoanelor private de libertate își vor vizita părinții. „Pe data de 15 decembrie va fi un spectacol intitulat «Poveste de Crăciun» și vor fi invitați copiii instituționalizați, ai căror părinți se află la noi în custodie. De asemenea, vor fi programe de colinde, plugușor, dar și Cupa Sărbătorilor de Iarnă, în cadrul căreia se vor desfășura concursuri de tenis de masă și șah”, a precizat inspectorul principal Geta Gură.
În perioada următoare, reprezentanții Penitenciarului Focșani vor stabili în detaliu fiecare manifestare, dar și lista cu persoanelor pe care le vor invita la activitățile organizate cu ocazia Crăciunului. Vor fi și deținuți care vor pleca acasă. Deocamdată nu se știe numărul exact al acestora. Cert este că vor primi permise persoanele care îndeplinesc toate condițiile prevăzute în regulament.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?