Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

Moş Nicolae a vizitat copiii centrelor din Focşani


Micuții ocrotiți în Centrul pentru copii abu-zați și Centrul Maternal din cadrul Biroului Consiliere, Intervenție și Adăpost Temporar (BCIAT) precum și cei 13 prichindei ce frecventează Centrul Educațional de Zi l-au întîmpinat, ieri, pe Moș Nicolae cu multe cântece și poezii, precum și cu un dans țigănesc.
Mult așteptatul Moș le-a dăruit apoi o mulțime de dulciuri, articole de îmbrăcăminte, fructe și sucuri, cadouri care au fost posibile ca urmare a generozității sponsorilor – Asociația Smart Group Solutions (care a dăruit BCIAT și o mașină de spălat și un premergător) și SC Smart Tehnology, reprezentată de administratorul Antonio La Mantia, un prieten vechi al copiilor necăjiți. Pe lângă personalul centrelor, la serbare au fost prezenți și Daniela Nicolaș, directorul general al DGASPC Vrancea, Giani Bălan, directorul juridic al instituției, reprezentanți ai sponsorilor care și-au exprimat dragostea pentru copii și aprecierea pentru ta-lentul acestora.
De menționat că în această perioadă, în centrul maternal sunt găzduite patru mame și șase copii, alți nouă prichindei sunt ocrotiți în Centrul pentru copiii abuzați, maltratați, supuși traficului și migrației și unul beneficiază de servicii în cadrul Adăpostului Temporar pentru Copilul Delincvent și din Stradă. Totodată, 13 copii frecventează zilnic Centrul Educațional de Zi pentru Copiii Exploatați prin Muncă Focșani. Tuturor acestor copii, ce provin din familii extrem de sărmane, darurile lui Moș Nicolae le-au bucurat sufletele și le-au luminat, cu adevărat, sărbătorile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?