Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Donaţi pentru Daniel!


Asociația „Marian Spânu” și „Monitorul de Vrancea” au demarat o campanie pentru ca Daniel, băiețelul de 4 ani, din Gugești, bolnav de cancer, să poată învinge boala. Orice om care dorește să ajute acest copil acum, în prag de sărbători, ni se poate alătura!

Toți vrâncenii care vor cumpăra un bilet la turneul de fotbal al echipelor de copii, ce va avea loc în zilele de 11 și 12 decembrie, la Sala Polivalentă din Focșani, precum și la meciul dintre Voința Deep Serv și Dinamo București (fostele glorii), vor primi de la organizatori și un pachet SIM Cosmote. Astfel, cu doar 10 lei (contravaloarea unui bilet) iubitorii de fotbal, și nu numai, vin în sprijinul micuțului Daniel, fiind la rândul lor recompensați. Biletele se găsesc la Sala Polivalentă din Focșani precum și la sediul Monitorul de Vrancea și Deep Serv, începând cu data de 7 decembrie. Pentru informații suplimentare oricine poate suna la numerele de telefon 0743 224 129/ 0237 225 553.
Reamintim că această acțiune face parte din Campania „Cancerul nu știe să aleagă”, demarată în sprijinul băiețelului din Gugești de Asociația „Marian Spînu” și cotidianul „Monitorul de Vrancea”. În cadrul aceleiași campanii, pe 16 decembrie, de la orele 18.00, la Teatrul Municipal „Maior Gheorghe Pastia” din Focșani va avea loc un concert caritabil susținut de Direcția 5, Provincialii și Corul Pastorala Mare. Concertul va fi prezentat de invitata specială Liana Stanciu (Magic FM). Tichetele de participare la acest concert se găsesc la Sala Polivalentă, sediul Monitorul de Vrancea și Deep Serv, precum și la Teatru, începând cu data de 10 decembrie. Valoarea tichetului este de 300 lei, acesta fiind valabil pentru două persoane. Concertul va încheia Campania demarată în sprijinul lui Daniel de Asociația „Marian Spînu” și cotidianul „Monitorul de Vrancea”.

***
Cancerul nu știe să aleagă, atunci când se hotărăște să te-ncerce.
Nu știe de vârstă, de funcție, avere sau de nume. Nu știe că Daniel, la doar 4 anișori nu înțelege ce i se întâmplă, nu înțelege de ce nu mai vede cu un ochișor și nici de ce trebuie să îl doară. Ne-ntrebăm: Ce-ar trebui să ni se-ntâmple, ca să-nțelegem că o asemenea boală nu poate fi dusă de unul singur? În sprijinul acestui băiețel poate veni oricare dintre noi. Trebuie doar să vrem să nu trecem indiferenți pe lângă suferință…
În cadrul Campaniei „Cancerul nu știe să aleagă”, Asociația „Ma-rian Spînu” a deschis un cont la BRD, RO 45 BRDE 400S V196 1928 4000, unde orice om poate dona oricât îl lasă inima. De asemenea, fiecare dintre noi poate dona 2 euro, apelând, în cadrul Teledonului, 0900 900 960.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?