Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

Ploi, viscol şi ninsoare


Meteorologii au emis, ieri, o nouă avertizare de Cod Galben pentru mai multe județe ale țării, printre care și Vrancea. Atenționarea intră în vigoare astăzi la ora 14 și este valabilă până mâine la ora 8.00.
Atenționarea este valabilă pentru 14 județe, printre care și Vrancea. Fenomenele meteorologice vizate sunt precipitații însemnate cantitativ, ninsori, intensificări ale vântului și viscol. Pe site-ul Administrației Naționale de Meteorologie se arată că „în Moldova, nordul și estul Munteniei și partea continentală a Dobrogei, precum și în zona Carpaților  Orientali vor predomina ninsorile, iar vântul se va intensifica, viscolind trecător ninsoarea. Îndeosebi în centrul și sudul Moldovei și în zona montană aferentă, se va depune strat de zăpadă mai consistent”.
De asemenea, pe parcursul zilei de astăzi, va ploua abundent în cea mai mare parte a Olteniei, în Muntenia și în sudul Moldovei, unde cantitățile de apă vor depăși local 25-30 litri pe metru pătrat și izolat 50 de litri pe metru pătrat. Vremea mai călduroasă de ieri, a făcut ca gheața care se formase pe străzi și trotuare să se mai topească, însă vremea rea anunțată de meteorologi le va da din nou bătăi de cap drumarilor, șoferilor și pietonilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?