Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

Magazinele cu preţuri mici la mare căutare


Pentru cei care vor să cheltuie mai puțin pentru sărbătorile care vor veni, există alternative. În Adjud se găsesc mai multe magazine care vând diverse produse la prețuri mici. După spusele adjudenilor, sunt atât de ieftine încât cu 100 de lei te poți îmbrăca din cap până în picioare.

Magazinele care comercializează produse la prețuri reduse sunt cele mai solicitate de locuitorii Adjudului și nu numai, mai ales acum, în preajma sărbătorilor. În municipiu sunt aproximativ patru magazine de acest gen, în care se pot găsi de la articole de îmbrăcăminte până la produse de uz casnic. În fiecare zi, aceste magazine sunt pline, dar ziua cea mai aglomerată este vinerea când este zi de târg în Adjud. Acest lucru s-a întâmplat și ieri, când sute de oameni au luat cu asalt magazinele pentru a-și procura cele necesare.

” Ieftine și bune”

Zicala „cât dai, atâta face” nu este întotdeauna valabilă, pentru că în unele magazine cu prețuri mici se pot găsi și produse de calitate. Desigur, cumpărătorul trebuie să știe să aleagă și să caute cu răbdare.
„Eu cumpăr de aici mai mereu, pentru că lucrurile sunt bune și ieftine. Am familie numeroasă și nu-mi permit să dau banii pe lucruri scumpe. Îmi place că găsesc tot ce vreau”, a spus Elena Matei din Adjud.
Ieri, magazinele au fost mai pline decât de obicei, deoarece copiii îl așteaptă pe Moș Neculai, luni, iar părinții, chiar dacă au venituri mici nu pot să-și dezamăgească odraslele. „Am venit să cumpăr câteva jucării și hăinuțe pentru a le pune în ghetuțele copiilor, de Moș Neculai. Aici pot să cumpăr cu bani puțini câteva lucruri pentru a le pregăti o surpriză, pentru că ei nu știu că Moș Neculai e mai sărac acum”, a afirmat Daniela Bostan.

Unele magazine au succes, altele au dat faliment

De la începutul anului, numeroase magazine din Adjud și-au închis porțile din lipsa clienților. Unele dintre ele aveau prețuri mari iar altele nu comercializau bunuri pe gustul adjudenilor. Vânzările mici și cheltuielile mari i-au determinat pe unii afaceriști să renunțe la comerț și să-și închidă ma-gazinele în așteptarea unor vremuri mai bune. Acum au rămas în zonă multe spații goale, iar proprietarii vor să le închirieze, dar nu prea au cui. Vremurile grele și-au spus cuvântul încă o dată, iar oamenii nu mai pun preț pe calitate și se orientează după prețul cel mai mic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?